Recenze AVENT Ohřívač kojeneckých lahví SCF260/37
míša
Přidáno: 18. února 2012
- Velmi mi urychluje práci
- Jednoduché ovládání
Naprosto jednoduchá obsluha. Při větším množství v lahvičce je třeba přilít víc vody. Již jsem využila i v restauraci, díky nevelkému rozměru jsem ohřívač šoupla do batohu, do pet láhve jsem si vzala trochu vody... Pohoda.
- Funguje spolehlivě.
- Na různé typy ohřívání se musí dávat různé množství vody (nalít - vylít). Většinou ohřívá spíše méně, proto musím přidat na displeji větší množství, než je skutečně ohříváno.
Zboží jsem si vybrala podle značky. Zatím je ohřívačka funkční a spolehlivá.
- Perfektní pro ohřátí dětské stravy.Jednoduché ovládání.
- Jen mi vadí vylévání vody z výrobku a následné vysoušení.
- Jinak bycz tomuto výrobku nic nevytkla.
Výhodná cena,rychle ohřívá pokrm nebo nápoj.Má velmi jednoduché použití.Snadno se ovládá.
Tento výrobek bych doporučila.
- Kompatibilita s výrobky Avent.
- Použitelnost na velmi malé objemy mléka.
- Relativně pomalé ohřívání.
- Nepřesné nastavení teploty prostřednictvím volby objemu.
- Nepříliš pohodlné ovládání
- Hliníkové ohřívací těleso.
- U příkrmů nerovnoměrné ohřátí.
Přístroj vytváří páru a ohřívá jí povrch lahve. Ohřívací těleso je z hliníku a po čase se zanáší kombinací vodního kamene a oxdů hliníku, vzniká mazlavá černá hmota (kyselina citronová nepomáhá). Nastavení ohřívání probíhá volbou počáteční teploy ohřívaného mléka (pokojová, lednička, mrazák) a objemu, z toho vyplývá značný rozptyl výsledné teploty. U dvou po sobě ohřívaných lahviček je rozptyl ještě větší (dvojčata).
Přístroj je použitelný prakticky jen pro malé množství mléka, u většího množství se ohřívání protahuje na neúměrně dlouhou dobu. U příkrmů dochází k prohřátí jen povrchové vrstvy.
Ve výsledku hodně drahá legrace, daleko větší službu udělá mikrovlná trouba, která 2x200ml ohřeje rovnoměrně za přibližně 30s.
Zobrazuji 1 - 8 ze 8 recenzí