Avent Sterilizátor Startovací sada
PHhilips Avent - sterilizátory - Parní - Do mikrovlnky - Elektrický Lehký, kompaktní design parního sterilizátoru do mikrovlnné trouby Philips AVENT je dokonale vhodný pro použití doma i na cestách. Pokud není otevřeno víko, obsah zůstane... více »
od 569 Kč
- Kritické (0) |
- Odborné (0) |
- Video (0)
- Snadná údržba lahví.
- V popisu bylo uvedeno, že se do tohoto sterilizátoru vejdou všechny lahve značky Avent, nicméně lahev Avent 18+ (vysoká s úchytkou) se tam pohodlně nevejde. Sice to není láhev na mléko, nicméně si myslím, že i láhve na čaje by se měly čas od času sterilizovat, proto mě překvapilo, že tato se tam nevejde.
Tento produkt jsem si vybrala proto, že byl v akci a jsem s ním velmi spokojená, rozhodně bych jej doporučila ostatním.
- perfektně sterilizuje - to je asi hlavní, že? :-)
- vhodný do domácnosti i na cesty:
- rychlý
- pohodlný - zabírá málo místa a vejde se do něj 6 lahviček
- lehký
- skladný
- díky těsnému uzavření lahvičky vydrží sterilizované až 24 hodin
- dá se použít i na sterilizaci dalších věcí
Jedna z investic, u které lituji jen toho, že jsem si ten výrobek nepořídila už dřív :-) Lahvičky jsem vyvařovala v hrncích a bylo to něco děsného. Čekání u plotny, složité vyndavání a pak stejně nedokonale sterilní skladování. Takhle akorát zastrkáte lahvičky i dudlíky do příslušných otvorů, zapnete mikrovlnku a za pár minut je hotovo. Navíc máte jistotu, že při uzavření sterilizátoru zůstanou všechny věci sterilizované až po dobu 24 hodin. Super je, že se tak dají sterilizovat i třeba dudlíky a malé plastikové hračky, chrastítka... Vážně nemám jediného slova kritiky :-)
- Cena, provedení
- NIC
Sterilizátor přišel a jsme s ním velice spokojeni. Vejde i do malé mikrovlnky, má dobrý návod k použití, kde jsou vysvětleny i časy dle výkonu mikrovlnné trouby.Mytí v myčce na nádobí je také bez problému, je prostorný, dají se sterilizovat i větší věci. Možná by se daly vyřešit úchyty, které nebudou tak horké na vytahovaní z mikrovlnné trouby. Provedení je velice příjemné a vypadá, že vydrží i nějaké to používání
- - praktické používání
- -snadná manipulace¨
- -kvalitní výrobce Avent
- -lehký, přenosný
- -skvělý, kvalitní a pevný materiál
- -skvěle funguje, zničí bakterie
- - do mikrovlné trouby je lepší než vyvařovat v hrnci
- -vyšší pořizovací cena
Sterilizátor do mikrovlnné trouby AVENT je velice kvalitní výrobek. Známá ho pořídila a zatím nemá žádné stížnosti. Sice je vyšší pořizovací cena, ale je to opravdu kvalitní výrobek, u kterého máte jistotu. Philips je velmi dobrá firma. Skvěle funguje, dobře se používá, lehce přenosná apodobně. A co se mi na tom všem líbí nejvíce, že je do mikrovlnné trouby. Žádné hrnce s horkou vodou, rizika opaření, vylití vody nebo spálení flašky, poškození... Toto vše se vám nemůže zaručeně stát. Jenom nechce sterilizátor řádně vychladnout, aby jste to nevzala do ruky hned! Jak říkám, jinak je to pěkný a kvalitní výrobek, takže doporučuji, mám jenom kladné zkušenosti ! :)
- supr rychlí
- nemusím se o nic starat,jen dát do mikrovlnky
- vůbec nic
Vybrala jsem si sterilizátor z toho důvodu,že to je rychlejší a hlavně pohodlnější než vyvářet lahvičky klasicky.
Určitě ho doporučuji všem kdo hledají něco rychlého na vyvaření lahviček,dudlíků a saviček.
- rychlá a jednoduchá sterilizace
- defakto bezúdržbový sterilizátor
- rychlechladnoucí držadla pro rychlé otevření
- pojme až 6 lahviček
- vyšší cena
Sterilizátor používám již téměř rok, sterilizace je s ním velice snadná, stačí nalít 0,2dl vody, dát do mikrovlnky a za pár minut je hotovo. Pokud není otevřený, vydrží obsah sterilní až 24 hodin. Jsem s ním velmi spokojená a mohu jen doporučit.
Zobrazuji 1 - 22 ze 22 recenzí