Nejnovější recenze ze sekce Sterilizátory kojeneckých potřeb
- splní svůj účel a je za pár kaček
- vejde se i do menší mikrovlnky
stejně nechápu na jakém principu tyto sterilizátory fungují, ale tento funguje výborně
Velmi dobrý pomocník!
- je to fajn ulehčení, není třeba vyvařovat v hrnci. za pár minut vše potřebné je sterilní.
- Rychlá sterilizace, pěkný vzhled, kvalitní provedení. Vejdou se do něj i lahvičky od jiných výrobců.
Spokojenost
- víko se dá zavřít na panty takže nehrozí opaření při vyndavání z mikrovlnky
- vejde se do něj hodně věcí
- vysterilizováno za 2min
- poměrně velký - při rozbalení jsem se lekla, že se nám nevejde do mikrovlnky, ale je to naštěstí jen tak tak (už jsem se bála, že ho budeme muset vracet)
- hodilo by se mi mít vevnitř nějaké stojánky - třeba sklápěcí, aby příště nezabíraly místo - takhle tam lahvičky postupně dávám a postupně si je i bortím - nevím jestli se něco takového dělá jinde, ale mě by se nějaký takový šikovný systém hodil
- dodávané kleštičky jsou strašně malé - hodí se opravdu pouze na vyndání věcí ze sterilizátoru - protože víte, že ve věcech není zachycená vařicí voda - ale myslela jsem, že je budu používat i na vyndavání věcí při sterilizaci z klasického hrnce a to jsou nepoužitelné - musím vyndat staré dobré kleště po mamince
Za tuto cenu je to dobrý sterilizátor. Jednoduché používání, velmi nízká možnost opaření - výhodou jsou klapky na zavření víka. Hodně místa pro plno lahviček, popř. věcí z odsavačky - ale zase je tak velký, že jsem se lekla, zda se nám do mikrovlnky vejde. Jinak je lehký, skladný, a dobře se s ním manipuluje. Pro běžné sterilizování je dobrý a koupila bych si ho opět.
- pěkný plast
- jednoduché otevírání
- menší rozměr, než jsem si představovala, dva dudlíky se tam vejdou jen tak tak
- v návodu píší sterilizovat v 40 ml vody, na vajíčku je ale míra na 10 ml, tak si vyber...
- fádní vzhled
- vyšší cena vzhledem k tomu, že to je vlastně jen malinká plastová krabička
kdo neočekává zázrak, bude snad spokojen
- je to jako ohřívač lahví jí příkrmů zároveň sterilizátor +použití do auta!
doporučuji, velká spokojenost
Velmi usnadňuje práci, rychlý a jednoduchý na obsluhu.
- Perfektní. jednoduchý na ovládání. za 5min vše vyvařeno. vejdou se i větší lahvičky.
- šetří čas
- funguje jak má
dobrý pomocník pro maminky
- display info o čase, ukončení či času vypršení sterilního intervalu , dostatek prostoru na 5-6 lahviček několik dudlíků a součástí odsavačky Medela dohromady..
- process trvá v reálu asi 15min, mne to osobně nevadí.
- pohárek k nalévání na vodu by mohl mít rezervu, ale to lze nahradit..
za cenu něco okolo 1000Kč neseženete v současnosti vhodnější produkt, verze je do klasické zásuvky na 230V. Design je specifický každému se líbí něco jiného to komentovat nelze.
- malé, skladné, funkční
sterilizační vajíčko se dá použít i jako přepravní krabička na dudlík, savičky...
V celku to splni vsechno co potrebuji.
Reer Sterilizátor do mikrovlnné trouby VapoStar
Přidáno: 16. května 2015
(naposledy upraveno 16. května 2015)
Zakoupeno v Malvík.cz
- Cena, byl nejlevnějsi
- Cena za poštovné, pak už je to dost peněz za kus plastu.
Ok.
- nevlezl se ani do jedné z vyzkoušených mikrovlnných trub
nepoužitelné
- zatím spokojenost, jednoduchá obsluha
- zatím nic
používáno krátce na podrobné hodnocení
- Praktické, funkční, bezproblémové
- Mohl by být vyšší, abych nemusel dávat vyšší lahvičky na bok
Tenhle sterilizátor byla jasná volba. Snesitelná cena, prakticky neumezená životnost, funkční systém. Nádoba je samozřejmě po vysterilizování velmi horká, ale to není závada, to prostě jinak nejde u žádného zařízení. Stačí počkat pár minut a teprve pak sterilizátor z mikrovlnky vyjmout a otevřít.
- kvalitní zboží
doporučuji
- Značka
- Je to velké
Dělá to co má, sterilizace je rychlá.
- sterilizátor je vždy při ruce- venku, na cestách i doma
- po sterilizaci se dudlíček může ihned použít- nemusí se čekat až vychladne popř. uschne
- používáme pro dudlíčky NUK i AVENT jak silikonové tak latexové
Byl to dobrý dárek, maximální spokojenost :-)
Doporučuji.
Zobrazuji 261 - 280 ze 413 recenzí « Předchozí 1...12 13 [ 14 ] 15 16...21 Další »