Nejnovější recenze ze sekce Sterilizátory kojeneckých potřeb
- Rychlé
- Když vyndáte celý vnitřek, poslouží jako předražená, zavírací mísa......
- Jak v popisu produktu uvádí, že se vejde i do menších mikrovlnek je nesmysl. Zkoušeli jsme 3 různě veliké mikrovlnky a ani do jedné jsme jej nedali bez vyndání otočného talíře.
- Uvnitř "mísy" se nachází plastový rošt se skružemi, na které se mají nasadit flašky. Ovšem ani jedna z našich flašek (různé značky) neodpovídá průměru, takže jej nenasadíte aby pevně držely.
Nedoporučuji. Maximálně vzít s sebou na prodejnu mikrovlnku a falšky a vyzkoušet na místě.
- Kvalitní materiál...
- Plní účel
- Dílenské zpracování - např. u našeho kusu víko přesně nedoléhá na tělo, nestojí na všech čtyřech nožkách, trochu se viklá.
- Přiložené kleště na vyjmutí horkých lahviček, když už je výrobce k přístroji dává, mohly být trochu propracovanější - několikrát z mně z nich z očátku lahvička "vyskočila" na zem. Při správném grifu (uchopit co nejblíže lahvičcce) jsou ale jakžtakž použitelné.
Intenzivně používáme sterilizátor 3 měsíce bez žádných problémů. Používáme sklěněné lahvičky Chicco, které se do něj v pohodě vejdou. Na kovové plotýnce se usazuje vodní kámen, což je podle mě ale zcela normální jev, zvláště máte-li z kouhoutku velmi tvrdou vodu, jako my. Stačí pravidělně odstraňovat octem. Snad poslouží tak dlouhu, jak bude potřeba. Podle mě dostatečný poměr cena/ užitná hodnota.
mám malou mikrovlnku, ale i do ní se vešel
Vypadá moc moc dobre!
Praktický a skladný, snadné použití, rozumná cena.
- Velikostně sedí i do menši mikrovlnky
Zatím nepoužito
- rychllá,málo pracná sterilizace v mikrovlnce.
Doporučuji všem.Ideální na cesty a dovolené (pokud je po ruce mikrovlnná trouba). Lepší než sterilizace někde v hrnci. Jen český překlad postupu sterilizace se oproti originálu liší..
opravdu 3 v 1!!! Lze super kombinovat!
Rychlé sterilizace všeho co je potřeba
- známá značka
- hezký design
- poruchovost
Z vlastní zkušenosti nemohu doporučit, sterilizátor nám vydržel v provozu cca týden, pak přestal fungovat. Cena poměrně příznivá, kvalita bohužel ne :-(
- rychlost sterilizace
- zrezivěl
- při vytahování lahviček je voda po celém stole
Sterilizátor jsme pořídili pro syna, abychom nemuseli lahvičky vyvařovat. Zezačátku fungoval obstojně. Po dolití vody a zapnutí bylo hotovo asi za 10 minut. Při vytahování lahviček ale zůstává na stěnách sterilizátoru voda, která pak kapena stůl.
Nejhorší sle je, že varná nádoba, ve které je nalitá voda, začala rezivět. Zrezivěla tak hodně, že jsme sterilizátor přestali používat a budeme ho rozhodně reklamovat.
Za mne tedy rozhodně nedoporučuji! Myslím si, že vzhledem k ceně, která není zrovna nízká, by měli ve výrobě zvolit kvalitnější materiál, který nerezivý.
Reakce značky Philips
Dobrý den, děkujeme za recenzi sterilizátoru.
Velmi nás mrzí popisované potíže. Není standardní, aby došlo ke zrezivění nádoby. Věříme, že reklamace dopadla k vaší spokojenosti.
V případě potíží se neváhejte vždy obrátit na naši zákaznickou podporu, kde bychom situaci řádně prověřili a navrhli možná řešení.
Zákaznickou podporu lze kontaktovat skrze Messenger Philips ČR nebo WhatsApp: 00420 771 133 012 (textová komunikace). Kolegové vám jsou vždy rádi nápomocni.
Přejeme pěkný den.
Tým Philips
obchod produkt nedodal
- Jednoduchá obsluha
- Během pár minut je hotovo
- Spíše jen na lahve od Aventu, delší lahve se stojmo nevejdou
Můj syn se ještě nerozhodl přijít na svět...tak že bohužel nenastala příležitost sterilizátor použít.
Reakce značky Philips
Dobrý den, děkujeme za příspěvek.
Rozumíme a budeme rádi za objektivní zhodnocení výrobku, jakmile jej budete mít dostatečně ozkoušen. :-)
Přejeme vám krásné dny.
Tým Philips
- priestranny
- funkcny
- po dvoch tyzdnoch je varna plocha hrdzava takze je otazka ako dlho bude este fungovat
- Nedoporucuji, kvuli tomu, ze obchod ho vlastně ani nemá a nebude mit. Hlavně ze je na stránkách. Ale mohl byt dobrý.
kde sehnat náhradní víko?
- jeden z nejlepších na trhu, doporučuji, zcela vyhovuje mým potřebám
Zobrazuji 181 - 200 ze 413 recenzí « Předchozí 1...8 9 [ 10 ] 11 12...21 Další »