Nejnovější recenze ze sekce Sterilizátory kojeneckých potřeb
- Uspora casu.
- Více funkcí, i když používáme jen ke sterilizování a ohřívání lahví
- Vejdou se všechny možné lahve
- "Nesmyslné" obrázky na časovačí
Nemít návod, tak obrázek lahvičky na časovači považuju za sterilizaci a mističku se lžičkou a unikající párou za ohřev jídla. A hle, ono je to obráceně.
- super
spokojenost
- kvalitní materiál, vše zabalené, koupila jsem za dobrou cenu
kvalitní materiál, vše zabalené, koupila jsem za dobrou cenu
- Nemám co bych vytkla, pouze cena. Lze koupit z druhé ruky za rozumnou cenu. V porovnání se steriliz.NUK je tento hvězda.Kvalitní. Máme mikrovlnku širokou 28 cm a vejde se tam.
Viz.výše
- jsem s ním spokojená.
Sterilizátor je dobrý. Je vhodný do menší mikrovlnné trouby což je super.
funkční, skladný, přijatelná cena
- rychlý
- jednoduché ovládání
- tichý chod
- pěkný design
- prostorný
- levnější než od konkurence
- není univerzální pro lahvičky jiných značek
Dneska jsem poprvé vyzkoušela a splnil mé očekávaní. Dlouho jsem vybírala mezi značkami a přemýšlela nad sterilizátorem do mikrovlnné trouby, ale nakonec vyhrál tento elektrický a nemůžu si stěžovat. Je prostorný. Ale doporučuju dokoupit lahvičky od stejné značky. Mám doma Tommee Tippee, které jsou široké a vejdou se mi hrdlem jen 3 ze 6. Je tichý a hlavně po sterilizaci sám vypne. Doporučuju velkou opatrnost při otevírání, pára je krátce po sterilizaci horká a hrozí popálení.
- jednoduchý postup
- rychlá sterilizace
- kvalitní provedení
- po cca 8 mi použitích v mikrovlnce se sáček začal 'deformovat' a jde hůře uzavírat - musím opravdu kontrolovat - hlavně kraje ...
- Jednoduche a rychle pouziti
- Snadna udrzba
- Uziti i jako odkapavac na detske nadobi
Jedna z mala veci, kterou pouzivam temer denne a z rady Suavinex jeden z jejich lepsich produktu.
- Prostorný
- Jednoduché ovládání
- Velké množství pary
- Hezky
- Kratší kabel
První sterilizator do mikrovlnky se mi podařilo ugrilovat v mikrovlce a zničit tak i 3lahvicky. Takže na druhý pokus sem chtěla elektrický. S tím sem moc spokojená, sterilizace trvá 10minut a proces probíhá jak má. Nemusím se bát že omylem nastavil jiný program a opět ho zničím. Hezká barevná kombinace.
- tichý chod
- více funkcí
- očekávala jsem, že půjde nastavit přesná teplota a tu bude přístroj udržovat a nepřehřeje se
- jsou jen funkce mléko z lednice a pokojová teplota,
- mléko je někdy studené a když se pustí znovu chod, tak je vřelé
- čímž to ztrácí celé smysl, to si můžu ohřát v kastrůlku na sporáku
jsem z toho rozpačitá
očekávala jsem za tuto vysokou cenu víc
viz "proti"
Skvělý!
- Vejde se do mikrovlnné trouby
Vejde se do mikrovlnné trouby
při nutnosti častého používání perfektní a rychlá sterilizace předmětů, cenově přijatelný
- Lahvička se skvěle drží.
- U sterilizátoru se hůře šroubuje víko (ale ho nasadit křivě).
Pro cestování, či rychlou sterilizaci jedné lahvičky doma, je to jednoduchý funkční výrobek.
- Praktický a jednoduchý přístroj, hezký design za příznivou cenu.
- Není uvedeno, že plastové části přístroje neobsahují BPA, tudíž ji nejspíš obsahují, což je alarmující!! Obdobný - novější sterilizátor od Aventu BPA neobsahuje, tedy alespoň je to v textu napsáno.
Jestliže tento přístroj obsahuje BPA, tak za sebe nedoporučuji!!!
- Nepouští si člověk vlhkost do baráku.
- Možná by jen mohlo mít víko nějaké vrchní ucho.
S používáním jsem velmi spokojena a mohu vřele doporučit i ostatním maminkám.
- je super, vysterilizuje 6 lahví a potrebuje k tomu trosku vody, sám vypne; partner neveri bezpecnosti mikrovlnne trouby, toto je idealni pristroj
maximalni spokojenost
Zobrazuji 201 - 220 ze 413 recenzí « Předchozí 1...9 10 [ 11 ] 12 13...21 Další »