Nejnovější recenze ze sekce Sterilizátory kojeneckých potřeb
- Pohodlné.
- Sterilizuje a suší.
- Tichý chod.
- promyšlený design
- koš do myčky na savičky a vršky lahví
- celkem bytelné provedení
- je velmi skladný a na lince nezabírá moc místa
- rychlá a kvalitní sterilizace
- kovová odpařovací plocha - nejsem si jistá, jak dlouho vydrží, než začne reznout, ale zatím to vypadá v naprosto pohodě
Měli jsme na výbavu pro miminko hodně omezený rozpočet. Koupili jsme tedy sterilizátor z bazaru za 650 Kč. Vypadal jako nový. Bohužel jsme po pár použitích zjistili, že sterilizace je nedostatečná a odpařovací plocha po nalití vody uvolňuje korozi, ač to nebylo na první pohled do přístroje patrné. Na lahvičkách zůstávaly rezavé fleky. Nezbylo než ho vyhodit a koupit nový. Je potřeba si uvědomit, že je to věc, která je v provozu několikrát za den a doba používání je poměrně dlouhá. Na sterilizátoru se tedy rozhodně nevyplatí šetřit. Koupit rozhodně pouze nový a kvalitní, aby sterilizace byla spolehlivá. Nakonec jsme ušetřili, koupili tento a nelitujeme. Je skladný, snadno se používá, vejde se do něj 6 - 7 Avent lahví najednou. Po sterilizačním cyklu se sám vypne. Naprostá spokojenost, doporučujeme.
- Za mě super věc
- ideální pro rychlou sterilizaci
- Rychlost sterilizace, pěkný design, funkce samo-vypnutí, snadné ovládání
- Chybí funkce sušení
S prvním dítětem jsem láhve a dudlíky sterilizovala ve vroucí vodě, což bylo dosti zdlouhavé a častokrát jsem se o horkou vodu i opařila. Když jsem tedy u druhého dítěte dostala možnost zakoupit parní sterilizátor Avent 4v1 neváhala jsem a koupě rozhodně nelituji. Jeho největší klady vidím v rychlosti sterilizace (6minut), jednoduchá je i obsluha přístroje, která je řízena světelnými kontrolkami což zvyšuje bezpečnost užívání. Skvělou součástí sterilizátoru je koš, který po umytí z myčky snadno vložím do přístroje. Dále oceňuji i funkci samo-vypnutí, kdy nemusím hlídat čas, a také design, který zapadne do kuchyně, a nenarušuje její vzhled. S výrobkem jsem maximálně spokojena a s malým dítětem je to velký pomocník.
- Asi po 3 dnech, kovova nadobka z ktere se voda odparuje zrezavela... nevim jiste jestli je to dale bezpecne pouzivat jako sterilizator.
Reakce značky Philips
Dobrý den, děkujeme za recenzi.
Je nám líto, že došlo k potížím se sterilizátorem. Opravdu není standardní, aby k takové situaci došlo po 3 dnech používání výrobku.
Vždy v takových situacích doporučujeme obrátit se na naší zákaznickou podporu, kde by kolegové prověřili řádně situaci a následně navrhli možnosti řešení.
Pokud by tak byl přístroj ještě využíván a opět se tato situace vyskytla, neváhejte nás kontaktovat skrze Messenger Philips ČR nebo WhatsApp: 00420 771 133 012 (textová komunikace).
Přejeme pěkný den.
Tým Philips
- Rychlá sterilizace, snadné ovládání, samo-vypnutí přístroje, koš do myčky, design přístroje
- Chybí funkce sušení
- Rychlá sterilizace
Rychlá sterilizace lahviček.
- Velikost
- Dve patra
Urcite bych doporucila vsem, kteri vahaji. Myslela jsem, ze ho nepotrebuju, ale ukazalo se, ze dokaze usetrit spoustu casu. Jen do nej date lahvicky a za par minut vyndate bez bakterii. Uz zadne vyvarovani. Je rychly-sterilizuje 10 minut a ma dve patra+kos, takze se do nej vejde hodne. Vyuzila jsem ho i na sterilizaci sklenic na prikrmy.
- Je i na dudlíky
- Zatím nevyzkouseno
Je to jeden z nejmenších a i tak je ho plná mikrovlnka, jsem ráda, že jsem nevybrala větší, ten by se asi nevešel.
- sterilizace supr
- programy dostačující
- jednoduchá obsluha
- tichý chod
- velmi hlasité odezvy přístroje, nejde nijak ztlumit
Funkčně perfektní, navíc možnost vaření v páře ale to nemám ještě vyzkoušené. Používáme hlavně program na 10 minut sterilizace na lahvičky a dudlíky.
jednoduchá obsluha, zvládne každý.
I vcelku dobrá skladnost.
Dobrá velikost, obsáhne 6 lahviček a příslušenství ke sterilizaci.
Ale ten hlasitý zvuk oznámení konce programu je vážně otřesný.
- kvalitne
- Dostatečně velký
- Umožňuje rychlou a snadnou sterilizaci
snadná údržba, velmi dobrý výrobek
- Mohou se vložit i lahvičky od Aventu
- Variabilita skladu
- Košík do myčky
- Design neuchvátil
- Vyšší cena
Prima pomocník. Není třeba nic vyvařovat, jen nalít vodu, naplnit sterilizátor a zapnout. Použití je velmi snadné. Oceňuji variabilitu skladu, dle množství lahviček lze použít buď pouze malá nádoba, velká nádoba nebo obě dohromady. Samotný proces sterilizace je rychlý a tichý, přístroj se poté sám vypne, navíc má kontrolku pro bezpečné otevření.
Philips Avent SCF286/03 Elektrický parní sterilizátor 4v1
Registrovaný uživatel
Přidáno: 17. května 2020
- Skladnost
Se sterilizatorem jsem velmi spokojena.Vše je nyní jednodušší. Přístroj je skladny, tichý a samotný proces velmi rychlý
- Skladnost
- Varibialita
Parni sterilizátor je vyborny pomocník do kuchyne.Oceňuji ,ze uz lahvicky a dudliky nemusim vyvařovat ve vrouci vode,ted staci
jen nalít vodu, naplnit sterilizátor a zapnout. Obsluha je velice snadna.Sterilizace je rychlá, a pote se přístroj sam vypne.
Zobrazuji 81 - 100 ze 413 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...21 Další »