Nejnovější recenze ze sekce Sterilizátory kojeneckých potřeb
- bezproblémové užívání
- jednoduché na ovládání
- Výborná věc, která ušetří hodně času!
Oceňuji velmi tento výrobek –Jednoduché zařízení. Používáme přes měsíc v mikrovlnce a je to v pohodě. Doporučuji, velká spokojenost.
- Skvělý pomocník
- Tichý
- rychlý
- úsporný
Jediné, čeho lituji je, že jsme ho nekoupili dříve! Lahvičky a dudlíky se tam krásně naskládají a nemusíte se o nic starat. Za nás velká spokojenost a určitě doporučujeme.
- Slouží pro sterilizaci předmětů v mikrovlnné troubě
- Kapacita na 5 lahví
- Ničí všechny bakterie a mikroby
- Doba trvání pouhé 2 minuty
Tento produkt mě velice mile překvapil! Děkuji moc za takové produkty a jen tak dále :-)
- snadné použití
- Splňuje vše, co jsem očekával
- skvělý manual
Zároveň v dnešní době mám jistotu, že projde lahvička i částečnou sterilizací. Doporučuji.
- Kvalita a čistota
- perfektní pro odstranění zápachu, bakterií a virů
- používám pravidelně, super
Kvalitní výrobek a rychlé dodání. Objednávala jsem již opakovaně (jako dárky) a vždy jsem spokojená.
- Plní svůj účel
- výborná sterilizace
Od té doby co používáme, máme méně problémů s alergií a dalšími problémy.
- vše funguje tak jak má
- poměr cena/kvalita
- Rychlý, praktický pomocník
- Snadno se vejde do tašky s potřebami pro miminka i do kabelky. Je vždy po ruce.
- Super rychlá sterilizace, není potřeba tahat sebou hromadu dudlíků.
Úžasná věc. Doporučuji všem rodičům.
Prostorná. Vejde se do všech mikrovlnek - ozkoušeno i na malé mikrovlnce, kde bylo jen potřeba vyndat otočný talíř.
Zakoupila jsem, po 3 tydnech prestal fungovat. Reklamace uznana. Koupila jsem novy, po tydnu prestal fungovat…
za tu cenu super a hlavně je to dobrý pomocník při sterilizaci dudlíků a koj.lahviček.
- Vejde se i do malé mikrovlnky, přitom je prostorný (tři lahvičku plus příslušenství)
- Po mikrovlnkovani jsou věci do 5 minut k použití
Nevím
- Dobrý
Výborný pomocník pro kojence i batolata.
Super
Ok
- Do kabelky
- Pocit cistoty
- Neni česky navod
- nepoznám zda funguje
V podstate neni poznat, zda produkt opravdu funguje, jelikož ma pojistku, kdy se svetlo vypne při otevření. Chybí česky návod, takže nevim, zda dovnitr mohu dat ještě mokrý dudlík například. Jinak pro pocit čistoty je super a vejde se do kabelky nebo se da pripnout ke kocarku. Samozrejme kdyz dudlik spadne na zem, neocisti ho, takže s sebou mit vodu a až poté použit sterilizator
Levné a kvalitní
- Snadná sterilizace lahviček i na cestách
- krasne se mi vejde do mikrovlnky
- slouzi k cemu ma
Zobrazuji 61 - 80 ze 413 recenzí « Předchozí 1...2 3 [ 4 ] 5 6...21 Další »